Bol u grlu mesec dana

Tranzitni Mesec je u znaku Škorpije, i danas, kao i juce, nosi buran і strastan emotivni preokret. Ljubomora, osvetoljubivost, špijuniranje, posesivnost, samokritika і mračnjaštvo … samo su neke od karakteristika koje se mogu pojaviti u našem emotivnom životu i tokom danasnjeg dana.
U emotivnim vezama i odnosima uopšte reagovaćemo nadprosečnim intenzitetom. Pa ako ste se juče svadjali sa nekim oko sitnice (Mesec se odvaja od Merkura), ako ste imali problem sa sekrecijom, ako ste imali intenzivan bol u glavi i respiratorne tegobe, ako ste bili ishitreni i plahoviti, ako ste strastveno reagovali za sve...danas dan počinjemo pokušajem mirenja i kompromisa.
U pre podnevnim satima zlonamernost, opstrukcija, laganje, sramota, opasnost od otrova kao i mučnina i trovanja nikotinom i kafom su mogući. Posle podne je moguće i otkrivanje važnih tajni, konflikt, greške u plaćanju i sukobi sa članovima porodice.
Iskoristite dan za sebe. Pobacajte sve što vam ne treba iz kuće, sredite kupatilo, rasčistite podrum i sa više fleksibilnosti uživajte u danu.

ŽENEVA, Švajcarska: 20. Mart je Svetski dan oralnog zdravlja (World Oral Health Day -WOHD). Svetsko udruženje stomatologa FDI objavljivanjem ankete o aktuelnim navikama održavanja oralne higijene baš danas, na Svetski dan oralnog zdravlja, pokušava da ‘razbije mit’ o održavanju oralne higijene ohrabrujući ljude da povedu više računa o svom oralnom zdravlju tako što će biti bolje informisani. Rezultati onlajn ankete koja je obuhvatila odraslih osoba iz 12 zemalja pokazuju da postoji značajna razlika između onog što ljudi pretpostavljaju da je dobra oralna higijena i onoga što zapravo sprovode od tih mera u svakodnevnom životu u odnosu na preporuke stomatoloških eksperata.

Bol u grlu mesec dana

bol u grlu mesec dana

Media:

bol u grlu mesec dana